Tuesday 2 June 2015

Kendall og Kylie Jenner lancerer Topshop-kollektion



De udspringer som bekendt af Kardashian-klanen, der har erobret modescenen efter i første omgang at blive kendt som reality-familie.

Kollektionen bliver lanceret verden over i Topshop-butikker og på Topshop.com 3. juni, og prisniveauet kommer ikke til at skræmme din bankrådgiver, for det ligger mellem 349-999 kr. Den britiske highstreet-kæde har tidligere blandt andet lanceret kollektioner i samarbejde med Kate Moss og med den hypede print-designer Mary Katrantzou.

Du kan glæde dig til en kollektion med fokus på vintagefaconer i Hawaiiprint og sweatshirts med slogans samt flosset denim og toppe, maxikjoler og vide bukser.

Formålet er at bringe L.A.-viben til Topshop, fortæller søstrene i en Q&A, som Eurowoman.dk har fået mulighed for at bringe:

"Vi tænkte på L.A.-pigen, og på, hvad hun elsker at lave og hvordan hendes drømmegarderobe ville se ud."

Hvad er jeres favorit-item fra kollektionen?

KY: "Mit favorit-item er den grå sweater med teksten: "When in Doubt, Vacation". Det er vores motto!"

KE: "Jeg kan virkelig godt lide de sorte bukser med brede ben, som er gennemsigtige. Jeg ville nok bære dem med en t-shirt bundet op i en knude og sandaler med stropper."

På spørgsmålet om, hvorvidt nogle af pigernes familiemedlemmer vil gå i kollektionen skyder de på, at Kim Kardashian vil gå efter et simpelt look med de vide sorte bukser.

No comments:

Post a Comment