Thursday 9 April 2015

Beatrice Borromeo wows i brudekjole: billeder fra ægteskabet catwalk show stigning

Beatrice Borromeo wows i brudekjole: billeder fra ægteskabet catwalk show stigning

Hvad Beatrice Borromeo vil bære, når hun slentrer ned ad stien og siger "jeg gør" til hendes liv partner Pierre Casiraghi er blevet holdt et fast overvåget mysterium. Beatrice har ikke afsløret hvilke toppen af den linje fashioner hun har plukket, men hvad er sikker på er, at den rimelige hår pragt vil Daze på dagen for hendes bryllup.

Hæderkronede amatørornitologer kan garanteres af dette, ikke kun i lyset af, at Beatrice - der er en person fra den gamle blå blodrig House of Borromeo - er traditionelt vidunderlig, men da hun allerede har henrykkede i en brudekjole, hun bar i 2005 .
Valentino-31121-
Det var tilbage i hendes demonstrerer dage, hvor hun bartenderen i Barcelona Bridal Week.

Beatrice, som var 19 på det tidspunkt, havde en fantastisk Valentino tøj beregnet til Pronovias, der fremhævede et skovlede halsområdet, energisk tekstureret blomst overlay og en høj højtaljede tyk tyl bånd.

Hun var indkapslingen af polish, swanning utvivlsomt ned catwalken og efterbehandling hendes ægteskab look med et bånd kantet plettet dækning.

Beatrice, nu 29, har mangeårige foreninger i stil verden. Hendes onkel Matteo Marzotto var den tidligere præsident for Valentino, men hun har ikke for nylig spadserede til Rom-etableret brand. Loven kandidat har desuden demonstreret for Ermanno Scervino, Blumarine og Blug

No comments:

Post a Comment