Wednesday 8 April 2015

Merlene Davis: Still knuget den gamle galla kjole? I øjeblikket er det tid til at overgive det

Det er ikke ofte damer i Lexington kan være Pixie adoptivforældre, men dette er en af ​​disse begivenheder.
Husk i fortællingen om Askepot hvordan nisse adoptiv forælder brat viste endelig om natten den fabelagtige bolden og hjalp den elendige unge dame få alle dolled op for at møde den gode leder hersker?
Alt taget i betragtning, har du kun en dag at gøre det samme for en ung dame, som ikke kan afholde udgifterne til staffage vigtigt at gå til hendes prom.
Reden Center for kvinder, børn, og familier vil lette femte årlige Bippity Boppity Boutique den 11. april; unge damer, som ikke kan bære at købe en kjole og pynt til Prom Night kan have deres pick af omkring 100 fint slidte tøj til den ekstraordinære natten.
Sheri Estill, administrerende undtagelsestilstand overvejelser i centrum, sagde i anledning blev udsat en uge i lyset af Final Four og påske. Tragisk, at sætte åbningen af ​​butikken ved ankomsten af ​​prom for to gymnasier i Fayette County og en i Scott County.
Så tiden er, kort til ikke bare gøre flere unge damer opmærksomme på den lejlighed, men at argumentere for at få mere heftig størrelse outfits gav.
Estill sendt meddelelse til kvarteret gymnasier om butik og havde en betydelig grad af interesse, sagde hun. Alt taget i betragtning, at hun er usikker på mængden af ​​unge damer, som vil gå til boutique dog er indrettet til at hjælpe alle, der gør.
"Prom kan være usædvanligt dyrt," sagde hun, mærke bekostning af en kjole, sko, hår gøremål, negle behandlinger og så videre. Tilføj til disse omkostninger på bekostning af billetter, som er $ 40 til $ 50, og prom kan blive til en uopdaget drøm.
Boutique lejlighed startede fem år tilbage, når en værge spurgte, om der var nogen projekter, der støttede med prom. På det tidspunkt, hvor Estill kaldet omkring, fik hun at vide, nr.

A-line/Prinsesse Ærmeløs Bateau Tyl Korte/Mini Flæser Kjoler

No comments:

Post a Comment