Monday 13 April 2015

Ci Sears brudekjole: Fashion specialister om, hvad de mente om den vintage stil Jenny Packham kjole

Ci Sears brudekjole: Fashion specialister om, hvad de mente om den vintage stil Jenny Packham kjole
Style specialister annoncerer kærligheden bare for de stilarter i almindelig visning på Kim og Andy Murray bryllup på lørdag.
Ci silke chiffon kjole fra Jenny Packham fik segl godkendelse, og der var desuden godkendelser for sin nye mor-in-law Judy afgørelse af en creme kjole og frakke af skotsk planner Joyce Young med hætte af skotsk modist William Chambers.
GMTV stil mester Mark Heyes roste Kim kjole som uregelmæssig dog en "dristig og stærk artikulation" og sagde Judy havde "mor til manden i timen ser helt spot-on. Det er chokerende og helt egnet".
Samtidig TV moderator Kirstie Allsopp syntes at hentyde til Judy outfit, da hun tweeted "... Og mor til bruden iført hvide? Jeg troede generelt bruden bare wore hvid? Under alle omstændigheder jeg er ugift, så hvad ved jeg ? " Hendes tilhængere var hurtige til at gøre opmærksom på Judy er mor til den heldige mand og var iført creme.
Laura Russell, Edinburgh-baserede enkelt kunde og design blogger af Satisfashion, udtalte: "De har begge ser chokerende jeg sandheden Kims kjole er Grecian styling dog med et ærme det er en anstændig motivation for damer på udkig efter en ærme på en kjole... Jeg er overbevist om Kim behøver ikke at dække sine arme men hun ser dejlig Bagsiden og beading er virkelig anstændigt -. hun ser blændende.
"Judy Murray ligeledes ser awesome."

No comments:

Post a Comment