Tuesday 14 April 2015

Steven Khalil og Akira bringe ud de store kanoner til modeugen


Steven Khalil og Akira bringe ud de store kanoner til modeugen
Det var en dag for de store navne inden for mode. Celebrity foretrukne Steven Khalil omdefineret couture og Akira tog en gåtur ned hukommelse lane med en retrospektiv.
STEVEN KHALIL
Han er A-liste go-to guy for drømmen kjole. Steven Khalil brude omfatter Erin McNaught, Kate Ritchie og Rebecca Racer, og konkurrencen om store dag udnævnelser er hård. Men Sydney-baserede designer åbnede sin første modeuge show med en springet-front sort jumpsuit monteret som en handske. Der fulgte Dolce Vita stil jakkesæt og en bedazzled heldragt, der foreslog Khalil er opsat på at være Australiens svar på Dolce & Gabbana.
Hvorfor nu var tid til at gøre landingsbanen hans? "Jeg følte det var tid til at sætte det derude," siger Khalil backstage, "denne idé af 'couture» stykker, der kan være en dragt og en kjole. Jeg ville vise mere end blot det feminine, romantiske, klassiske. "Han gjorde det naturligvis også lukke med to store brude udseende. "Der er 80 timers arbejde i en kjole som det," sagde han og tilføjede, at det hele er gjort i hans Sydney atelier.

No comments:

Post a Comment